Водата от чешмата най-добра за пиене

  • 21 юли 2015 17:41

  • 5235
  • 3
Водата от чешмата най-добра за пиене
©

Водата от чешмата се оказа най-добра за пиене. Това показаха резултатите от мобилната лаборатория на "Софийска вода", която доказа на столичани днес, че животоспасяващата течност е чиста и качествена, съобщава "Стандарт".

Специална мобилна лаборатория на компанията направи няколко теста пред очите на жадни столичани на ключови централни точки в София. Най-много хора се увериха в качеството на водата на пункта на "Софийска вода" на Орлов мост в близост до ул. "Сан Стефано". "Тестът е бърз и с добри резултати, увериха и гражданите, утолили жаждата си на улицата от специален гран на компанията.

Тестовете се правиха в рамките на традиционната инициатива „Утоли жегата!", която компанията провежда за пета поредна година. Служители на "Софийска вода" раздаваха в центъра на София чиста питейна вода. Освен това те напомняха на хората колко е важно да се пие достатъчно и редовно вода.

Последвайте канала на

5235 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.07.29 | 22:52

3
Не вярвайте! Тровят ни с толкова много хлор и флуориди, че си нямате ни най-малка представа! На днешно време единствения сигурен вариант е от чешмите каптирани от естествени извори!

2015.07.22 | 05:41

1
Обаче бутилираната вода била с консерванти.

2015.07.29 | 22:52

2
ВЯРНО Е, СОФИЙСКАТА ВОДА Е СУПЕРКАЧЕСТВЕНА. НО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МНОГО ДРУГИ ГРАДОВЕ В СТРАНАТА.

Добави коментар

Водещи новини