Болна жена хвърля столове и чинии по минувачите от терасата си в Бургас (снимки)

  • 13 юли 2015 18:07

  • 3703
  • 2
Болна жена хвърля столове и чинии по минувачите от терасата си в Бургас (снимки)
©

Психично болна жена хвърля покъщнина по минувачите в Бургас. От терасата й летят столове, маси, чинии, чаши, възглавници и дрехи. Апартаментът на болната жена се намира на улица „Константин Фотинов“ и е в непосредствена близост до Търговската гимназия в Бургас, съобщава "Флагман".

Жената е на около 60 години и живее на първия етаж в блока.

От терасата лети всевъзможна посуда и мебели. Тя изправи на нокти минувачите и местните жители. Районът е отцепен от служители на Първо РУП-Бургас часове наред пазят психичноболната жена да не нарани случаен гражданин. Те очакват прокурорско разпореждане, за да изведат жената, след което тя да бъде настанена в Центъра за психично здраве.

Съседите живеят в постоянен ужас. Те коментират, че болната жена живее сама, има двама сина, които обаче са в чужбина. Тя излъгала, че съпругът й е починал, което обаче се оказало лъжа. Той живее край Велико Търново е не желае да чуе за нея. Целите прозорци на жилището на Георгиева е старателно облепено с бели листове.

Тя страда от шизофрения, била е лекувана в Центъра за психично здраве, но след като се връщала у дома тормозът над съседите продължавал.

Сн. "Флагман"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3703 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.07.15 | 16:42

2
Трябвало е някой доброволец. Да изсипе 1 камион Чакъл пред входа. За да не хаби, домашно имущество.

2015.07.14 | 14:26

1
Ква усмивка ;D

Добави коментар

Водещи новини