Спипаха пласьори с над 3 кг. наркотици

  • 26 октомври 2011 13:49

  • 1046
  • 0
Спипаха пласьори с над 3 кг. наркотици
©

Ловешката полиция е заловила двама мъже с голямо количество наркотици.

Вечерта на 24 октомври около 23.45 ч. смесен автопатрул на РУП Ловеч спира за проверка на кръстовището на бул. "България" и ул. "Княз Имеритински" такси с пътници. Колата е собственост и управлявана от Х. Х. 23-годишен от габровското с. Сенник.

При извършената документна проверка на двамата пътници на полицейските служители им прави впечатление, че същите са притеснени и се държат подозрително. При последвалото претърсване в автомобила на пода зад предна дясна седалка, където се е возил 55-годишният С. С. от Севлиево, е намерена полиетиленова чанта с 3 пликчета с бяло прахообразно вещество.

При тестване с полеви тест същите са реагирали на кокаин. Теглото им е 1,620 кг.

При последвало претърсване и изземване от служители на ОДМВР Габрово в сграда в стопански двор в с. Славейково - общ. Дряново, обитавана от майката на Р. С. на 19-години - другият пътник, са намерени 1,739 кг. метамфетамини.

По случая е образувано досъдебно производство. Двамата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми и са дали подробни обяснения. Същите са задържани за срок от 72 часа. Предстои внасяне на искане за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" за двамата.

Работата по случая продължава РУП-Ловеч.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1046 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини