След мелето на "Струма" задържали съпругата на Ембака

  • 29 юни 2015 09:06

  • 3969
  • 3
След мелето на "Струма" задържали съпругата на Ембака
©

Съпругата на издирвания за убийството на охранител на автомагистрала “Струма” Емил Първанов-Ембака Десислава е била задържана за 24 часа в полицията.

Жената е пътувала с мъжа си в колата “Сеат” и е станала свидетел на скандала в петък следобед между съпруга си и служителя на фирмата строител Николай Чивиев, бивш френски легионер, пише „24 часа“.

Тогава Първанов нарушил забраната да минава по строящия се участък. Бил догонен от Чивиев и между двамата възникнала разправия. Охранителят на строежа разбил предното стъкло на Сеата с палката, която използва, за да подава сигнал.

Ембака грабнал камък и ударил по главата Чивиев, който на път за болницата починал.

“Охранителят е строшил стъклото на колата на Емил. Жена му Десислава е получила прорезни рани по ръката. Това го е ядосало и той е слязъл, за да се разправя. За съжаление, се е стигнало до фаталния край за работника. Категоричен съм, че Емил не е допускал и не е искал да причини смъртта. Цялата напрегната ситуация тогава е създадена от починалия. Не е вярно, че работници на фирма “Агромах”, след като разбрали за смъртта на колегата си, в яда си са хвърляли камъни по колата на Емил постфактум”, каза адвокатът на Ембака Росен Недин.

Той разбрал, че веднага след като Чивиев паднал на земята, Първанов се опитал да му помогне. После се качил заедно с него в кола на друг строител от обекта и пътували до Спешния център в Сандански. Когато там се установило, че 47-годишният Чивиев е починал, Емил се изплашил и избягал. Съпругата му Десислава пък била прибрана за 24 часа в полицията.

“Държаха я точно 24 часа, вместо да я разпитат и освободят. Жената пък няма никакво отношение към скандала между двамата. Тя дори се е опитвала да ги разтърве, докато са се карали на пътя. Не са ѝ иззети блузата и панталонът, по които има капки кръв. Тя ги пази и следващите дни ще ги предадем на разследващите. Посъветвах я веднага, след като я пуснат, да си извади медицинско свидетелство за нараняванията на ръката, но жената още е в шок от случилото се. Отказва да разговаря с журналисти”, допълни адвокат Недин.

“Все още образуваното досъдебно производство се води срещу неизвестен извършител. Провеждат се активни издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия. Когато имаме развитие по случая, ще ви информираме”, каза говорителят на окръжната прокуратура в Благоевград Весела Стоилова, цитирана от е-79.

“Към този момент няма задържан заподозрян за убийството на магистралата. Когато има резултат от издирването, ще го съобщим веднага”, казаха от пресцентъра на МВР

Последвайте канала на

3969 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ембака

2015.06.29 | 16:11

3
Ей мамицата Ви мутренска , Ембак ли си какъв си незнам ама си голям помияр ....Като той ви е нападнал защо се скри педал долен - за да измислите ваша версия ли , мамицата ви долна СМЪРТ и за вас !!!!!
Куроcана Кинкйо

2015.06.29 | 16:11

2
Ама овцо,що и не си измисли,че човека сам се е ударил и е починал,тогава този твоя що се крие,ма*ицата ви мутренска.

2015.06.29 | 12:44

1
Досега да не могат да го намерят отдавна е офейкал зад граница

Добави коментар

Водещи новини