Павлова: За да привлечем интереса на инвеститорите, ни трябва инфраструктурата

  • 25 октомври 2011 19:00

  • 562
  • 0
Павлова: За да привлечем интереса на инвеститорите, ни трябва инфраструктурата
©

Нашият отрасъл е един от водещите в икономиката и аз съм уверена, че и през следващите години той ще бъде този, който ще осигурява нови работни места.

Само доброто партньорство между държавата и бизнеса ще ни помогне да продължаваме да строим и надграждаме постигнатото дотук, ще ни даде сили да преодолеем трудностите и да постигнем значителен напредък не само в сферата на строителството. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена по повод предстоящия утре Ден на строителя.

Поетите от нас ангажименти за постигане на устойчиво и балансирано регионално развитие, както и за повишаване на качеството на живот определят и високите ни отговорности пред българската общественост. Искаме да осигурим оптимални условия за отключване на духовния и професионален потенциал на народа ни, категорична бе Лиляна Павлова. В следващите години ще продължим да изпълняваме мащабни проекти.

Знаем, че за да привлечем интереса на чуждестранните инвеститори, трябва да развием инфраструктурата, затова усилията ни са насочени едновременно към пътната, техническата, социална, образователна, културна и здравна инфраструктура. Искаме да направим България по-красива и по-уютна, каза още Павлова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
562 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини