Луди стрелят масово по хората в САЩ

  • 21 юни 2015 07:02

  • 3381
  • 4
Луди стрелят масово по хората в САЩ
©

Десет души бяха простреляни, а един от тях почина, след като неизвестен нападател откри огън по време на квартално парти на баскетболно игрище в град Детройт, щата Мичиган, предаде Асошиейтед прес.

Електронният сайт на в. "Детройт фри прес" посочва, че един от ранените е в критично състояние. Засега причината за стрелбата не е известна, съобщи полицията без да предостави подробности.

Неизвестен мъж откри безразборна стрелба по улиците на град Филаделфия, щата Пенсилвания. Седем човека са ранени, в това число и две деца на две и десет години, съобщи телевизия NBC.

Куршумите завалели по време, когато хората се оправяли към ресторантите и парковете. "Той стреляше по всеки, които му се изпречи на пътя независимо бял, чернокож, млад или стар", казва представител на градската полиция пръсъствал на екшъна.

Всички пострадали са откарани в болница. В момента тече разследване.

Последвайте канала на

3381 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Йаснав

2015.06.24 | 23:15

4
Хамериканците са всички луди ,просто изроди!

2015.06.24 | 23:15

3
Детройт града за който нашите русофобски отрепки не са чували!
Убиици проникват през пробиви в охраната обсебват

2015.06.23 | 10:15

2
ползват навярно спец наркотици з а обемно обсебване на въоръжени..Тука наблизо жена /дана/ монтирала фотофолтаична целеуказваща лампа /фотосоларна градинска/ и скенер маркира региона за убииство най вероятно чрез катастрофа..УБиеца прониква в засечения регион от скенера и търси водачи на МПС за обемно обсебване с цел контрол над убииството///
FM

2015.06.23 | 10:04

1
Свободна държава! Защо и в България не е така, всеки който няма криминално минало, да си купи оръжие свободно. И тогава да видим, дали ще ни нападат разни (Отрепки).

Добави коментар

Водещи новини