Убиецът от Чарлстън бил изоставен от баща тиранин и наркоман

  • 20 юни 2015 11:01

  • 1978
  • 2
Убиецът от Чарлстън бил изоставен от баща тиранин и наркоман
©

Дилън Руф, стрелецът от Чарлстън, е израснал с властен и тираничен баща, който биел на почивки втората майка на момчето - Пеги Ман и наел частен детектив да я следи, след като се разделили. За тези подробности около живота на момчето, отнело 9 невинни живота, разказва вестник "Дейли Мейл".

Дилън често чувал от баща си Франклин Руф, че хората се подчиняват най-лесно с насилие, бой и манипулация. Точно с тези неща таткото пробвал да подчини и втората си жена. Наричал я умствено изостанала, мързелива, фабрика за пилеене на пари.

Мъжът я държал в нещо като виртуален затвор - звънял и по десет пъти на ден и я питал какво прави. Той непрекъснато я унижавал пред роднините и.

Когато Пеги успява да го напусне, той започва да разправя навсякъде, че тя е станала лесбийка и заради това са се разделили. В същото време наема частен детектив, който трябва да му донесе доказателството, че Пеги си има любовник.

Щом разводът им става факт през 2009 година, шансът на Дилън за стабилно семейство отива в историята. Негов идол е баща му, но той пътува по четири дни в седмицата из страната.

По време на развода Дилън е на 15. Той започва да бяга от училище, не завършва и гимназия, няма постоянна работа. Живее само с баща си, който вместо да си поговори с него, предпочита да взима наркотици и да играе видеоигри.

Последвайте канала на

1978 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Сашо от Варна

2015.06.24 | 10:41

2
И нас с майка ми ни изостави баща ми преди 26г. също тиранин и пияница ама аз не стрелям по хората сигурно защото не съм американец и тук няма свобода, демокрация и свободна продажба на оръжие или пък чернилките са малко ( все още белите сме мнозинство)!
Траян

2015.06.21 | 01:58

1
Пич аз живея в Канада от 1998г. и тук всички се мразят помежду си като всички са единни единствено в омразата си към евреите когато се запознават с теб са широко усмихнати все едно цял живот са чакали тоя момент и са мечтали да се запознаят с теб но иначе ти завиждат за всичко умеят да се прикриват така че да не издават наистина какво чувстват поливат ги всеки ден с омраза от медиите най-вече срещу Русия и към екзотични държави като Китай и Северна Корея, които редовно осмиват в шоа вместо да си решат проблемите които влачат от 200г. ( Америка тайни общества, никаква социална справедливост и т.н.) Имат се господари на света редовно на някой от тях ми избиват лимките като на тоа малкият дето стрелял по невинни в църква или някоя гимназия!

Добави коментар

Водещи новини