Двама загинаха при тежка катастрофа на пътя за Асеновград (обновена)

  • 24 октомври 2011 09:53

  • 5957
  • 2
Двама загинаха при тежка катастрофа на пътя за Асеновград (обновена)
© Булфото

Двама загинаха, а други четирима бяха ранени при тежка катастрофа тази сутрин на пътя Пловдив-Асеновград.

По първоначални данни около 07.45 часа близо до бензиностанция „Лукойл" лек автомобил „Опел Астра" с кърджалийска регистрация при разминаване странично се удря в „Опел Корса". Веднага след това „Опел Астра"-та се блъска челно в лек автомобил „Мерцедес" с пловдивска регистрация.

Водачът на опела е починал намясто, а четиримата му спътници и водачът на „Мерцедеса” бяха откарани в болница, където малко по-късно единият от ранените е починал.

В спасителната операция участват служители от ПБЗН.

Движението по асеновградско шосе е затруднено.

Последвайте канала на

Весела Найденова
5957 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
С.

2011.10.26 | 15:15

2
Точно това място плаче за едно кръгово движение. Трафикът в определени часове там е кошмарен. Идвайки от митницата и искайки да завиеш към Мебелна къща в тези часове е просто невъзможно. Има едно ограничение от 60 км/ч за идващи от Пловдив и Асеновград, но кой ли го спазва. Кръговото кръстовище ще регулира всичко много по-добре от който и да било светофар и полицай. Но не. Пари вероятно няма. Инициатива също. Народът се трепе, не само защото няма необходимата шофьорска култура, но и защото управата не си върши работа. Избрахме ги, следващата седмица ще затвърдим победителя, а за нас пак нищо.. Само удовлетворението, че сме си свършили гражданския дълг.
Траян

2011.10.24 | 14:38

1
На няколко километра от това кръстовище направиха кръгово към Куклен, което е много добро като решение но мисля че това кръстовище което цитираш е приоритетно така че не опира само до пари. Аз съм от Асеновград и мисля че решението не е във ограничението на скороста, трябва да има реална организация на движението и добра настилка.

Добави коментар

Водещи новини