Майката, загубила бебето си в Тетевен: Не вярвам да има правосъдие (видео)

  • 01 юни 2015 07:58

  • 6103
  • 3
Майката, загубила бебето си в Тетевен: Не вярвам да има правосъдие (видео)
©

Надявам се да има правосъдие, но не вярвам да има, каза Наташа Габровска, която загуби бебето си в тетевенската болница по Нова ТВ.

Жената поиска справедливост. Тя също каза: Ако тази жена (доктор Нина Байчева) беше наказана, сега щях да честитя на детето си днешния празник. В предаването бяха включени и други жители на планинския град. Две жени заявиха, че при смените на доктор Байчева са загубили децата си. Междувременно според официалната аутопсията на починалото плодът е имал травма.

Самата Байчева съболезнованията към семейството. Тя посочи, че такива неща се случват дори през ХХI век, въпреки усилията и е правила всичко възможно, за да спаси детето. "Не съм убийца", категорична бе лекарката. "Докато не получа официалния резултата от одита, нямам право да коментирам. Не съм използвала висок форпцес", каза Байчева. Тя се обърна към журналиста и обвини медиите, че не са й дали пет минути, за да чуе нейната версия. "Всичко трябва да се докаже", допълни още тя.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6103 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1

2015.07.02 | 22:02

3
ТИПИЧЕН МОНОЛОГ НА УБИЙЦА!!! КАТО НЯМА СЪД, ИМА ПО-СПРАВЕДЛИВ СЪД - САМОРАЗПРАВА!!!

2015.07.02 | 22:00

2
Защо в господари на простотията са го излъчили??! Вечерен час новини няма ли?! И защо тая детеубийца още не е в затвора?

2015.07.02 | 21:59

1
Направете един списък колко (лекари) имат психични отклонения в България, много народ умря в ръцете им, и аз мисля че не е случайно!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини