Тийнейджърка се скара с родителите си и скочи от мост

  • 26 май 2015 16:42

  • 6191
  • 1
Тийнейджърка се скара с родителите си и скочи от мост
© Булфото (архив)

Девойка скочи от моста над река Чая при хотел „Асеновец” в Асеновград и оцеля по чудо без фатални наранявания, като има съмнения за фрактури на таз или крайниците.

Инцидентът се разигра днес пред смаяните погледи на десетки преминаващи пешеходци. Тийнейджърката е имала късмет, макар да е паднала директно върху камъните от височина над 10 метра, съобщава "Марица". Очевидци веднага са позвънили на тел. 112, ученичката е транспортирана с линейка. Момичето се почувствало силно разстроено, след като предната вечер имала неприятности с родителите й, държали й сметка за лоши оценки в училище, гласи неофициална информация.

Това е втори такъв инцидент. Само преди седмица четиридесетгодишният Рашко Йорданов се хвърли от същия мост, след като си признал, че не му се живее, защото нямал жилище и го приютявали роднини. Преди да реши да се хвърли обаче пил с часове в три поредни заведения, няма жилище, приютен бил от роднини.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6191 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.27 | 13:05

1
родители, не говорете с децата за оценките им когато преминавате по мост... Албена е права, отрано не трябва прекалено да се угажда на децата, иначе вземат надмощие в споровете...

Добави коментар

Водещи новини