Дженерали дават 1 млн. лева за лечението на Мануела Горсова

  • 22 октомври 2011 13:41

  • 2150
  • 2
Дженерали дават 1 млн. лева за лечението на Мануела Горсова
©

Сензационната новина беше съобщена в студиото на предаването „Факторът Кошлуков”, тази сутрин от бащата на момичето Красимир Горсов и адвоката по делото Христо Ботев.

На среща между адвокатът и представители на застрaхователната компания вчера е договорено, че „Дженерали Застраховане“ ще покрие лечението на Мануела Горсова в рамките на премията за гражданска отговорност на Максим Ставийски, която възлиза на 1 млн. лева.


Договорката е да се подпише споразумение за конкретни периоди от време, параметрите да се уточняват с лекарите на Мануела и с медицинските консултанти на застрахователя, да се определя конкретна сума, която ще се изплаща авансово, а след това ще се оправдава със съответните документи.


Новината беше съобщена именно в студиото на предаването, което първо застана зад правата на Мануела Горсова при правния и спор с Дженерали. През юни тази година Емил Кошлуков и негови съмишленици организираха протести пред централния офис на компания и привлякоха общественото мнение чрез своята кампания под мотото „Мануела днес е моя дъщеря”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2150 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BAB

2015.03.09 | 22:09

2
Е МНОГО ДОБРА САМО ДЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ОТ ТЯХ БАЩА И ЩЕ ИЗПИЕ ИЛИ ИЗИГРАЕ...А ЗНАЕШ ЛИ № 1 КОЛКО ДАДЕ СТАВИИСКИ И КОЛКО ОТ ТЯХ ОТИДОХА ПО "МАШИНКИТЕ"?!?...ЗА КОГО ДА "ВКАРВАМЕ"? НА ГОРСОВ ЗА УДОВОЛСТВИЯТА ИЛИ НА ГОРСОВ ЗА КУРВИТЕ И ЗА КЕФА?!?...

2013.09.03 | 15:36

1
Добра новина, нека най-после някой успее да отскубне малко пари от тия пиявици - застрахователите ! Още повече, че Максим Стависки и дължи поне това ! Дано един ден момичето се възтанови и заживее нормално !

Добави коментар

Водещи новини