Цветан Василев бил секретен сътрудник на ДАНС

  • 15 май 2015 17:48

  • 4572
  • 3
Цветан Василев бил секретен сътрудник на ДАНС
©

Изобщо не съм изненадан, защото аз винаги имам предварително информация. Това, че Цветан Василев е бил секретен сътрудник на ДАНС, не е изненада.

Това обяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ политологът Антон Тодоров по повод излезлите вчера списъци с посетители при Цветан Василев.

Заедно с Тодоров темата коментираха още социологът и член на НС на БСП лява България Юрий Асланов и Методи Андреев от ГЕРБ.

„Секретен сътрудник беше Алексей Петров, назначен по времето на Атанас Атанасов. Извинявайте, но тази мерзост няма край! Кольо Парамов трябваше да отиде посланик в Иран и Алексей Петров беше назначен на негово място“, даде още подробности Антон Тодоров.

„Никаква полза няма от тези разкрития днес. Каруцата е обърната, няма какво да се върне. Хората казват, че животните не се спъват в един и същи камък, ние българите го правим“, подчерта политологът.

КТБ представлява полигон на Сатаната в България, категоричен бе той.

Има поне още 3 банки, които са в много по-лошо състояние и в тези банки са парите на общини, като на Смолян например, по думите му.

Не са ми интересни на мен тези списъци. На нас периодически ни се случват тези неща. Навремето беше модата на СРС-тата, сега това, отбеляза от своя страна социологът Юрий Асланов.

Самите списъци, като списък, много малко говорят. Оставам с впечатление, че всички са се виждали с Цветан Василев. По-странният и по-логичен въпрос е защо някои отсъстват от тези списъци, заяви Асланов.

Не е важно кой е пуснал списъците, а какво пише там, на мнение е Методи Андреев. Идеята им е да се подгрее малко теренът за нещо по-интересно, което ще излезе, смята той.

„Важно е това, което каза днес Бойко Борисов - за да няма повече такива списъци, по-хубаво това, което е в момента налично, всичко да се разсекрети“, завърши той.

Последвайте канала на

4572 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Знаещ

2015.11.29 | 17:21

3
Не се заигравайте с Цветанов, че ако се разприказва, народа, живи ще ви одере, ей!!!

2015.06.04 | 06:28

2
явно списъка има ефект след известно време и защитен свидетел ще стане подобно на служителите на МВР замесени в сканадла за послушванията след записа на Б.Б от Банкя
KUR ZA TODOR JIVKOV

2015.05.16 | 13:57

1
ЗАКРИВАЙ,ДАНС МАНС И НА ВЪЖЕТО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини