Парамов хвърли бомба: Квесторите получили указания от Иван Искров да фалират КТБ (видео)

  • 12 май 2015 08:12

  • 4267
  • 4
Парамов хвърли бомба: Квесторите получили указания от Иван Искров да фалират КТБ (видео)
© Булфото

Разпитите на квесторите са фундаментални за разкриване истината за КТБ и затова препоръчвам на главния прокурор Сотир Цацаров те да не се провеждат пред един прокурор, а от група прокурори и да се запише казаното от тях за поръчителите им. Това каза в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия Кольо Парамов.

Според него, квесторите са получили указания от Иван Искров да фалират КТБ. „Знае се, че всички, които са ходили в къщата на Цветан Василев са записани на камерите и в един момент той ще извади тези записи”, каза още финансистът. Той беше категоричен, че всичко за исканията на тези хора от политическия и бизнес елит на България са знае и е записано, за собствено спокойствие на банкера.

Парамов бе категоричен, че е имало поръчение да се фалира банката, за да се попречи на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да направи второто си правителство. Цялата политическа класа е на тръни заради Василев и всички желаят той не в Белград да иде, а някъде в Панама най-малко, заяви финансистът.

Парамов поиска да се промени Закона за банковата тайна и да излезе цялата истина за вложителите в КТБ и техните отношения с Цветан Василев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4267 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.05.13 | 11:53

4
I BOIKO BORISOV GO VIJDAM NA RAETA ,AKO NAISTINA IZVADIAT ISTINATA NA SVETLO.
Елена

2015.05.13 | 11:53

3
Искат искров да го отнесе за всички, доста удобно бих казала.
ziko

2015.05.12 | 21:45

2
Незабавно трябва да се инициира изготвянето на списък с хората които се крият зад банковата тайна! Част от тях ще бъдат идентефицирани още преди списъка да стане публична тайна! Ако това със списъка не се случи за никакво носене на отговорност не може да става дума!!!

2015.05.12 | 21:45

1
IVAN ISKROV- nai-dobriia izbran ot G.E.R.B.- boiko borisov. BOIKO BORISO ZA FALITA E OTGOVOREN da ne se pravi na ohtipana moma ,da reve i tarsi sacustvie za kitkite deto danacnite mu broili.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини