Ден на траур в Дупница заради катастрофата в Яхиново

  • 12 май 2015 07:59

  • 2967
  • 2
Ден на траур в Дупница заради катастрофата в Яхиново
©

Днес е ден на траур в община Дупница. Причината е тежката катастрофа при село Яхиново, при която загинаха петима младежи, съобщава БТВ.

Момчетата ще бъдат погребани днес.

Младежите в Яхиново не вярват, че предприемането на каквито и да било мерки ще предотвратят нови трагедии. "Те започват да карат като луди още от май, а лятото предстои", споделя съученик на загиналите.

Причината за катастрофата е високата скорост, с която е управляван автомобилът. Момчетата в него преди това са пили и значително количество алкохол. Шофьорът губи управлението на колата и се удря в електрически стълб. При катастрофата загинаха и трима пешеходци.

В кметството в Яхиново е обявен тридневен траур.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2967 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.13 | 13:02

2
Бог наказва грешниците със най-милото им, с децата. Истинските виновници за трагедията са родителите и обществото. Занижено възпитание и отговорност от тяхна срана, друга причина няма.
зико

2015.05.13 | 12:57

1
Няма ли кой да назове нещата с истинските имена!!! Това е резултата от разрушенията, беззаконията, безредието и всички идиотски наши действия вече повече от две десетилетия! В такова време пораснаха децата. Няма как да се случи друго. Спешни мерки са нужни!!!

Добави коментар

Водещи новини