Родителите на Ани: Даваме 5000 евро на този, който я намери

  • 02 май 2015 17:02

  • 5520
  • 4
Родителите на Ани: Даваме 5000 евро на този, който я намери
©

Продължава мистерията около изчезването на 4-годишната Ани Борисова в Атина на 21 април. Вече 10 дни няма информация за детето. Затова семейството му обяви парична награда за намирането й, съобщава „Български новини”.

Случаят се заплете още повече, след като в полицията постъпи снимка на дете с жена, които чакат такси в район на квартал „Пиреа”, която бе показана на майката Димитрина Борисова. Властите поискаха видеоматериал от камерите за контрол на движението и мониторингови схеми на площад „Омония”.

В момента, в който официално полицията съобщи, че детето от снимката не е малката Ани, адвоката на родителите й Ставрос Георгиу заяви категорично, че майката е разпознала на 85% детето си на снимката. Пред медиите той заяви, че Димитрина е разпознала детето, като е казала, че бузите и профила на личицето са на Ани.

„Една майка разпознава детето си дори и снимката да е в далечен план като тази”, каза още адвокат Георгиу. Полагат се усилия за подобряване на качеството на фотоса.

Адвокатът смята, че се крие информация от родителите на детето. „Не ни казват всичко. Имат в ръцете си важни показания. Научих, че някой е дал показания за това, че е видял детето на ул. „Тира” в кв. „Кипсели”. Научих още, че са издирили и собственика на таксито. Нека се покаже публично тази снимка”, апелира към властите адвоката.

Според официалната информация полицията все още не знае нищо за малката Ани. Майката и биологичният баща на Ани заявиха, че дават 5000 евро на този, който я намери. В същото време стана ясно, че делото срещу двамата родители и 70-годишния гръцки гражданин, при когото майката е живяла, е отложено за 12 май. Припомняме, че срещу тях бе повдигнато обвинение за грубо нарушение на Закона за наркотиците.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5520 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.05.04 | 02:38

4
До Л.Ангелов - Шествие против циганската агресия и да има,ао ще и Ден против циганската престъпност да има, ние потърпевшите българи никога не се противим, за това са ни се качили на главата!

2015.05.03 | 06:42

1
Любо Ангелов е отрепкаот АТАКА , погледни го какъв е циганин смешника

2015.05.04 | 02:38

3
Тази жена изглежда меко казано странно. Какви са тези рози в косите, какво е това чудо? Кой си дава детето така на някой някъде да му го гледа? На тая циганска изтресенячка работата не и е чиста.

2015.05.04 | 02:38

2
Припомняме, че срещу тях бе повдигнато обвинение за грубо нарушение на Закона за наркотиците. Абе те наркомани тия?

Добави коментар

Водещи новини