Махнаха шефката на Спешния център в Благоевград

  • 29 април 2015 19:12

  • 2026
  • 2
Махнаха шефката на Спешния център в Благоевград
©

Дългогодишният шеф на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград д-р Величка Антова е свалена от поста, а утре постъпва новият директор.

Новината се разпространи мълниеносно днес и под сурдинка е най-коментираната тема в бялата гилдия. Мотивите за освобождаването на Антова са не ясни. Коментира се, че е свалена, след като приключи одиторската проверка в ЦСМП, която е установила нередности, взели главата й. Други пък твърдят, че новият директор е извадил дебели връзки по министерството на здравеопазването и заради него я детронират, съобщава Struma.com.

Антова бе начело на центъра около 6 години. Срещу нея неколкократно имаше брожение от нейни колеги, но не успяха да я махна о директорския пост. Какво се случи в ЦСМП - Благоевград ще съобщим утре.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2026 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.01 | 23:18

2
а разни там експерти в това МЗ кога ще се махнат,а политици които убиха здравеопазването кога?Та те са за доживотен затвор
xxx

2015.05.01 | 14:51

1
Да си бяхте проверили инфото, Епитропов - ПЕСНИОНИРА СЕ по собствена воля и то след 3-я опит, защото министърът не приемаше заявлението й, поради липса на кадърен заместник. А бъдещият гьон, който го насадиха герберастите, има сума ревизионни актове от ''качественото '' си управление на МБАЛ-А.

Добави коментар

Водещи новини