Когато ви омръзне да бъдете просто приятели

  • 27 април 2015 14:08

  • 1843
  • 0
Когато ви омръзне да бъдете просто приятели
©

Преди седмица ви запознахме с "Теорията за родителски инвестиции", в която ставаше ясно, че жената издирва най-добрият партньор за създаването на семейство и изграждането на щастлива връзка. Родителските инвестиции често могат да се забележат и сред останалите видове в природата - женската винаги ще търси най-силния мъжки, за да създаде добро поколение.

И докато мъжът играе за най-високия резултат, жената подчинява мъжкото съсловие на своята красота, лишавайки го от правото да търсят своето щастие някъде другаде. Практически, жената копира мъжа, просто не достига до последната фаза на подчинение - сексът. И нека бъдем откровени, приятелската зона е само началото на този вид робство.

Попадате в зоната, когато личната ви презентация е изплетена от клишета и представяте само мъгливи идеи за бъдеща връзка. Стремежът към оригиналност е единственият начин за оцеляване в модерния свят, не се опитвайте да бъдете част от масата. Представяме най-честите възможни грешки, които човек може да направи в търсенето на правилната партньорка.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1843 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини