Парламентът ще обсъжда на второ четене промени в Закона за насърчаване на инвестициите

  • 21 април 2015 18:46

  • 1163
  • 0
Парламентът ще обсъжда на второ четене промени в Закона за насърчаване на инвестициите
© Булфото

Парламентът ще обсъжда на второ четене промени в Закона за насърчаване на инвестициите, внесен от Министерския съвет. Това предвижда проектът за програма на Народното събрание, която ще бъде гласувана в началото на утрешното заседание.

В проектопрограмата за първото заседание от лятната сесия на парламента е и първото гласуване на промени в Кодекса на търговското корабоплаване, в Закона за административните нарушения и наказания, в Закона за приватизация и следприватизационен контрол, в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи и в Закона за ограничаване изменението на климата. В дневния ред на депутатите ще е и първото четене на Законопроект за европейската заповед за защита, както и второто гласуване на промени в Закона за пазарите на финансови инструменти и в Закона за политическите партии.

Пред народните представители предстои да бъде представен отчетът за дейността на БТА за 2013 г. и 2014 г. В проектопрограмата на парламента е и второто гласуване на Законопроекта за енергийната ефективност. Предвидено е в петък да има парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1163 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини