Обвиняемата Ченалова помогна на един убиец, каза майката на убития Кирил Въжаров

  • 21 април 2015 07:59

  • 4846
  • 6
Обвиняемата Ченалова помогна на един убиец, каза майката на убития Кирил Въжаров
©

Ние бяхме там, за да доведем до край нашата битка. Обвиняемата Ченалова попречи на това да се приложи закона. Тя помогна на един убиец, ползвайки по абсурден начин инструментариума, който притежава. Защото ако не беше нейното решение за оправдателна присъда, нещата нямаха да имат такъв вид.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ майката на убития преди 6 години пред дискотека Соло Кирил Въжаров – Радмила Въжарова по адрес на съдия Румяна Ченалова. Именно тя реши, че обвиненият за убийството на Кирил Въжаров Илиян Тодоров е невинен.
Припомняме, преди дни тя бе пусната от СГС под парична гаранция и временно отстранена от длъжност за това, че е съставила фалшив документ.

Радмила Въжарова гостува заедно със съпруга си Михаил.

Никой от нейните колеги не се обяви в защита на Румяна Ченалова, изтъкнаха те.

„Един убиец избягва всички начини за преследване, един убиец...“, подчерта Въжарова.

Исках да видя морала на една съдийка, която показа докъде може да стигне на едно дело от нейните зависимости, подчерта Михаил Въжаров.

Тя просто му даде паспорта за чужбина. В крайна сметка той не е убиец, той е масов убиец, каза той, визирайки Илиян Тодоров.

„Г-жа Ченалова се страхувала... Моята съпруга знаете ли как заспива 6 години, след като убиецът на сина ни отправи явна закана, че ще се разправи с всички, изправили се на пътя му“, продължи Въжаров.

Според него реформите в съдебната система до нищо няма да доведат.
„Докато съдиите са подвластни на политиците, това никога няма да се случи в България. Всички съдии да отидат на детектор на лъжата“, призова той.

Последвайте канала на

4846 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.04.22 | 00:11

6
Властимащите,трябва да служат на обществото.Там,където липсва правосъдие,държавата се разпада.

2015.04.21 | 21:42

4
а кой ги избира тези властимащи, нали ти...
прогрес

2015.04.21 | 21:42

2
Няма държава , защото нас ни няма, ние стоим и блеем и чакаме някой да ни реши проблемите. Е, няма как да стане, докато не ликвидираме такива индивиди като тази съдийка и разни \"честни\" политици добро няма да видим. Ние мълчим, пасем си и блеем, значи всичко е наред

2015.04.22 | 00:10

5
как да ги ликвидираме, не е това начинът, трябва да не ходим на избори докато не се появи различен кандидат а не все същите досегашни...

2015.04.21 | 21:42

3
а съдията който сега пусна Ченалова под гаранция, ще и помогне да избяга....
BOB MARLEY

2015.04.21 | 18:02

1
No justice, no peace!

Добави коментар

Водещи новини