Стартира делото срещу убиеца от подлеза на НДК (видео)

  • 09 април 2015 14:32

  • 2238
  • 1
Стартира делото срещу убиеца от подлеза на НДК (видео)
©

Днес в Софийски градски съд стартира делото срещу Николай Цветков, обвинен за убийство на Тодор Тотев, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, че инцидентът стана на 25 март, миналата година. Тогава 25-годишният Тотев, който е криминално проявен от Бургас, беше пребит и наръган смъртоносно с нож пред заведение в подлеза на НДК. Днес по време на съдебното заседание беше разпита приятел на убития. Двамата са били заедно във фаталната нощ. Свидетелят разказа, че заедно с Тодор са дошли от Бургас в София на гости на техен познат. вечерта са излезли на дискотека в Студентски град, където са употребили алкохол.

После решили да слязат в центъра, в заведение в подлеза на НДК. Свидетелят си спомни, че е видял в бара как Тодор Тотев спори с обвиняемия Николай Цветков. "Последното нещо, което си спомням е, че на излизане от заведението бяхме напръскани с газ. След като се свестих видях, че Тодор лежи на земята, облян в кръв. След малко дойде линейка и го откара", каза още приятелят на загиналият.

Свидетелят допълни още, че е виждал майката на Тотев. "Тя не иска да живее повече", заяви той. Адвокатът на семейството на загиналия предостави документ, че майката на Тотев се намира в много тежко здравословно състояние.  

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.03 | 13:53

1
Значи мъртвия и живия свидетел са дошли да гастролират из София ? Сигурно по много важна работа, да падне далаверка,фокус-мокус препаракус и айде при светия аллах!

Добави коментар

Водещи новини