Facebook пуска версия на Messenger за интернет браузъри

  • 09 април 2015 13:32

  • 1200
  • 0
Facebook пуска версия на Messenger за интернет браузъри
©

Facebook продължава стратегията си за отделяне на Messenger като самостоятелна платформа. Социалната мрежа ще пусне версия на Messenger за интернет браузъри, съобщава онлайн изданието Re/code.

На сайта Messenger.com потребителите скоро ще могат да влизат чрез профила си във Facebook и да използват Messenger в почти идентичния му вид като на мобилните приложения. Това не означава, че функцията ще бъде извадена от Facebook, пише dnevnik.bg.

Говорител на компанията заявява, че Messenger е за хората, които не искат да се разсейват от News Feed и публикации на приятели и искат да се концентират върху конкретния разговор. Основната причина за въвеждането на новия сайт е желанието на Facebook да позиционира Messenger като самостоятелна платформа за комуникация, която да бъде използвана от много други приложения.

Messenger.com ще поддържа почти всички допълнителни функции, включително онлайн разплащания. Освен това сайтът няма да задължава потребителите да са инсталирали мобилното приложение, за да могат да го използват.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1200 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини