Болничен пази чистачката с двете висши

  • 07 април 2015 21:03

  • 4083
  • 3
Болничен пази чистачката с двете висши
©

Чистачката от Дупница Даниела Борисова, която отиде в парламента и в тв предавания, за да покаже двете си дипломи за висше образование, е 14 дни в болнични и не е уволнена. Това коментираха от областната инспекцията на труда в Кюстендил. Потвърди го и прекият й шеф инж. Иво Иванов, управител на "Напоителни системи", клон "Струма" в Дупница, където работи тя.

"Докато е в болнични, не само аз, но и моите началници не могат да я уволнят. А дали това ще стане, като се върне на работа, вече няма да го решавам аз, ще кажат тези над мен", добави инж.Иванов пред "Труд".

Борисова, която живее в близкото с. Джерман, е назначена за чистачка през април м.г. при предишното управление на кабинета "Орешарски". Нейният случай нашумя, след като червената депутатка Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на призова премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в парламентарната зала да спре драстичните политически уволнения и чистки като това с чистачката в Дупница.

"Аз й предложих да мине на половин щат - на 4 часа работят всички чистачки във всички клоновете на Напоителни системи. Не можем да правим изключение само за нея. При това да си избере - да идва сутрин, или вечер да чисти 5-те канцеларии в службата. Нищо повече не мога да направя за нея", коментира шефът й Иво Иванов.

За него и за колегите му Борисова просто е употребена в PR-кампанията на депутатката Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и опозицията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4083 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
56

2015.04.15 | 07:58

3
Че ти навра ЕЛЕНИТЕ у гъзот!!!!!
ВАЖНО!!!

2015.04.15 | 07:58

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.13 | 23:32

1
Да освобождава мястото ,че да го заеме някоя по работлива,и не толкова болнава,па макар и не с две висши

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини