Иво Аръков: С Мика се събираме!

  • 06 април 2015 12:16

  • 5607
  • 3
Иво Аръков: С Мика се събираме!
©

Иво Аръков е роден на 27 септември 1988 г. във Варна, детството му преминава в Белослав. През 2011 г. завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. Играе в редица театрални постановки. Близо три години бе в трупата на МГТ "Зад канала".

Има силен дебют в киното във филма "Кецове", играе и в сериалите "Фамилията" и "Четвърта власт". Иво Аръков влезе в Независимия театър, който бе учреден преди дни в София.

- Иво, какво те накара да се съгласиш да участваш в новата театрална сцена - Независим театър?

- Фактът, че в него ще има собствен художествен съвет, ще се организират конкурси за независими проекти, международни копродукции и такива със столични и извънстолични театри. Не на последно място ме привлече и създателят на театъра Слав Бойчев.

- Любовта ви с Мика Стоичкова ли бе причината да напуснеш театъра цяла година?

- Не, тя няма нищо общо с това. Просто се изморих. Реших да направя тази почивка за себе си, защото не бях спирал от 2007 г., когато влязох в НАТФИЗ. Още във втори курс вече бях на сцената на Народния театъра и оттогава не спрях - сериали, постановки, снимки, отворих заведение. В един момент усетих, че вече не ме радва това, което правя, и спрях. Сам си го наложих, за което не съжалявам. Тогава пътувах, изпълних една от мечтите си. И ето вече съм готов с нови сили за нов старт.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5607 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ема

2015.04.08 | 18:20

3
Микаела е по-хубава от Аръков и дори е по-интересна като говори.
ВАЖНО!!!

2015.04.08 | 00:53

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
дядо Спас

2015.04.07 | 18:02

1
Иво, тая куха лейка не ти трябва, да ходи и да си търси мъж от Харманли

Добави коментар

Водещи новини