Мъж призна за убийство с чук

  • 03 април 2015 09:52

  • 1567
  • 0
Мъж призна за убийство с чук
©

Вчера около 21.40 часа в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение от созополското районно управление за това, че 84-годишен мъж, с инициали Г.Г., от Черноморец, община Созопол, заминал за Бургас за да извърши ремонт на апартамента си, разположен на бургаската улица "Гладстон" № 10, но все още не се е прибрал.

Констатирано е, че ремонтните действия е трябвало да се извършат от 49-годишния Т.Т., от Видин, който е извикан, за да отключи апартамента.

При извършената проверка Г.Г. не е намерен в жилището. В резултат на проведените полицейски действия Т.Т. направил самопризнания, според които около 14.00 часа на същата дата, чрез нанасяне на удар с чук по главата, убил Г.Г., и откарал трупа му в гориста местност в землището на кв. "Горно Езерово", където по-късно е намерен.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Бургас.

След извършване на убийството 49-годишният мъж се опитал да заличи максимално следите от деянието си в апартамента на възрастния черноморец. Т.Т. е задържан с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1567 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини