Спипаха възрастен мъж в пазарджишко село да краде ток

  • 18 октомври 2011 19:23

  • 1014
  • 2
Спипаха възрастен мъж в пазарджишко село да краде ток
© Булфото

Полицейско производство е образувано срещу мъж, присъединил се незаконно към електропреносната мрежа.

Вчера сутринта служители на РУП-Пазарджик и местното електроразпределително дружество извършили проверка в къщата на 62-годишния И.Д. от село Сарая.

Станало ясно, че мъжът е закачил два проводника директно към електрическата мрежа на селото и черпи енергия от там. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1014 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бивш служител от енергото

2013.10.01 | 08:44

2
Както чета тук става въпрос за незаконна кражба на ток. Аз пък ще ви дам действителен пример за ЗАКОННА кражба на ток и това може да се провери назад до 5-6 и повече години по съответните касови бонове. Става въпрос за монтьорите и инкасаторите от енергоснабдяване гр.Харманли -тези които живеят във фамилни къщи или в малки жилищни кооперации.Много от тях особено през зимните месеци си разпломбират електромерите или таблата.Кой потребител-който се отоплява само с ток и ползува редица домакински уреди като хладилници;бойлери;фризери;климатици;подово отопление;отоплява парници и оранжерии за цветя, различни видове разсади за зеленчуци и др. и накрая месечно сметката за ток му излиза до 50 лева.И нещо друго-на работещите в енергоснабдяване електромерите им умишлено са зачислени на други членове от техните фамилии за прикритие.......
Mukarlito

2013.10.01 | 08:44

1
Да си крал и ти!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини