Лиляна Павлова: Не ни изненада зимата

  • 18 октомври 2011 17:04

  • 1071
  • 1
Лиляна Павлова: Не ни изненада зимата
©

Зимата не ни изненада.

Това заяви по повод тежката обстановка в Източна България министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, предаде БНР.

Не ни е изненадала категорично зимата. Вие знаете, че не е типично, от много години насам не е имало такива кризисни условия месец октомври да има такива навявания, такива снегове. Ние още преди две седмици се бяхме подготвили, проверили наличностите на фирмите по поддръжка така че напротив, не сме изненадани, но проходите са затворени, за да обезопасим движението, за да няма жертви, тъй като този път затова, че снегът падна много по-рано, има дървета, които падат, допълни тя.

Листата не са опадали, падат клони и дървета и се преплитат. По тази причина не могат да минават почистващите машини и в момента сме мобилизирали със съдействието на МВР и Гражданска защита първо да бъдат изрязани дърветата за да можем да направим и реалното почистване, каза още Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1071 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
балък

2011.10.18 | 18:29

1
Вас не ви изненада категорично???? В такъв случай и вие не ни изненадахте (госпожо) категорично!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини