Родители поискаха арест за дъщеря си

  • 26 март 2015 20:42

  • 4330
  • 1
Родители поискаха арест за дъщеря си
©

Двама отчаяни родители от Сливен поискаха публично дъщеря им да бъде арестувана поне за няколко дни и да я изпратят на принудително лечение, съобщи sliveninfo.com.

"Нямаме друг изход, докато бъде насрочено делото за принудително настаняване в психиатрично заведение. 17-годишната ни дъщеря трябва да бъде зад решетките в полицията. Така поне ще бъдем сигурни, че няма да има достъп до наркотици и до възрастния й приятел, който се занимава с трафик на хора", обявиха Мария и Иван Георгиеви, чиято дъщеря е ученичка в XI клас.

По думите им предишният път, когато алармирали полицията, след това за малко детето им едва не било отведено зад граница, където щяло да бъде продадено. „Тя взема наркотик пико, от него е зависима", твърдят двамата родители.

Те са алармирали всички възможни институции, включително отдела за защита на детето, местната комисия за борба с противообществените прояви и други.

"Аз съм образувала преписка по Закона за здравето, но трябва да се знае, че решението взема съдът. Момичето не е извършило закононарушение, за да бъде арестувано. Ако се прецени от съда, то ще бъде лекувано", каза наблюдаващият прокурор Таня Еневска от районната прокуратура в Сливен.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4330 1

Коментари 1

Добави коментар
...

2015.03.28 | 03:29

1
съчувствие на родителите и който родител чете да чука на дърво да не му идва до главата,че си е евало мамата това

Добави коментар

Водещи новини