Манолова: Постигнахме голяма победа срещу монопола и частните съдебни изпълнители (видео)

  • 26 март 2015 08:29

  • 4137
  • 15
Манолова: Постигнахме голяма победа срещу монопола и частните съдебни изпълнители (видео)
©

Депутатът от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на предвижда да внесе закон за частния фалит. Това обяви тя в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Депутатите в парламента, в това число и ГЕРБ, вече подкрепиха на първо четене нейно предложение за промени в Закона за частните съдебни изпълнители.

„Вчера постигнахме много голяма победа, която е на гражданите, срещу монопола и частните съдебни изпълнители - срещу банките, топлофикациите, мобилни оператори, които събират вземанията си с частни съдебни изпълнители”, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Въпреки подкрепата за Закона за частните съдебни изпълнители на първо четене, Манолова подчерта, че от ГЕРБ са отхвърлили промените в ГПК.

„Много често заради едно задължение, събирано през частния съдебен изпълнител, без гражданинът даже да разбере, че е обект на принудително изпълнение, една сутрин се събужда със запорирано трудово възнаграждение, сметки, даже и с изнесени за продажба имоти”, обясни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

По думите ѝ има и случаи, в които длъжници се оказва, че не дължат, даже са надплатили част от задълженията си, но докато доказват това пред съда, имотът им е изнесен и продаден.

С промените в Закона частните съдебни изпълнители няма да могат да начисляват такси, които са по-големи от дълга.

„Обмислям между първо и второ четене да предложа таксите да не могат да надвишават половината от задължението”, обясни Манолова.

За нея обаче най-важно е да бъдат подкрепени промените в ГПК.
 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4137 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Kольо

2015.03.27 | 13:14

15
Голяма победа? А по чие време и кои го приеха тоя закон? Тя не беше ли пак там и не гласува ли за него? Двулични нагли @$@#$^%#$%@#(^ са всички дупетати!
Г-це/жа Манолова

2015.03.27 | 13:13

14
Незабравайте само, че Вие и вашата столетница, създадохте частните съдебни изпълнители и тези банки...
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.03.27 | 12:55

13
SMURT ZA BOIKO PEDERASA TURSKA MINETZIIKA
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.26 | 22:56

12
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас.Да искаш да плуваш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино.
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.03.26 | 19:16

11
SMURT ZA BOIKO PEDERASA TURSKA MINETZIIKA
моя Мая

2015.03.26 | 16:33

10
Мая Манолова - Минета ,Мачка Монополи ! Машала !
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.03.26 | 14:04

9
SMURT ZA BOIKO PEDERASA TURSKA MINETZIIKA

2015.03.26 | 12:53

8
SMURT ZA BOIKO PEDERASA TURSKA MINETZIIKA
Станишев бсп

2015.03.26 | 12:28

1
Стига лъга ма мастиьо долна.ЧЕРВЕН МИРИЗЛИВ БОКЛУК.

2015.03.26 | 12:52

7
Ако тя е боклук, то ти си помия - гербаджийска патерица.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.26 | 12:52

6
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини