Задържаха крадец в центъра на София

  • 24 март 2015 18:46

  • 1876
  • 3
Задържаха крадец в центъра на София
©

Успешните действия са в резултат на предприетите от полицията мерки за противодействие на криминалната престъпност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Служители на столичното Първо районно управление реагирали светкавично на сигнал, подаден в полицията към 16.55 часа – извършваща се в момента взломна кражба от апартамент в жилищен блок на ул. „Цар Иван Асен II“.

Незабавно са предприети заградителни действия, в резултат на които в близост до местопрестъплението е задържан извършителят - 35-годишен мъж, криминално проявен за кражби и наркотици.

Той е отведен в ареста за срок до 24 часа. Работата на разследващите по установяване на съпричастността на задържания към други подобни деяния на територията на столицата продължава.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1876 3

Коментари 3

Добави коментар
AJ4A

2015.03.25 | 10:55

3
Така е то в България: дървосекачите стачкуват затова, че не им разрешават да изсекат горите на България, а съдебната власт не си върши работата, за да има повече дела и прокурорски проверки, за да се искат повече и повече пари от бюджета!!!! Ако хората се научат да спазват законите, а тези, които нарушават законите си получават заслуженото в много бързи срокове и с подобаваща тежест на наказанието, представителите на съдебната власт какво ще правят - и те ли ще стачкуват с викове ИСКАМЕ РАБОТА, ИСКАМЕ ХЛЯБ?!?!?!? Не знам само какво би станало ако и гробарите започнат да искат повече работа, за да имат и те по-високи доходи!!!!!
месара

2015.03.25 | 10:54

1
.......................Незабавно са предприети заградителни действия, в резултат на които в близост до местопрестъплението е задържан извършителят - 35-годишен мъж, криминално проявен за кражби и наркотици................... е защо е бил на свобода ?

2015.03.25 | 10:54

2
По същата причина по която са пуснали м ъ н г а л а който уби Вероника. Първо ги пускат след престъпление ги хващат и после пак навън..да отчитат дейност

Добави коментар

Водещи новини