Лиляна Павлова: Пътят за Велинград частично ще бъде отворен до късните часове на деня

  • 21 март 2015 18:07

  • 1292
  • 7
Лиляна Павлова: Пътят за Велинград частично ще бъде отворен до късните часове на деня
©

"Поредното срутване на скална маса стана днес на територията на Пазарджишка област и доведе до затварянето на едно важно трасе – за Велинград, което ще се постараем да отворим поне частично до късните часове на деня". Това каза при огледа срутището на пътя Варвара-Велинград министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, предаде „Фокус”.

Министърът уточни, че целта е до 21:00 часа да приключи обрушването на скалите и след като пътят бъде почистен, утре да бъде отворено за движение поне едно платно.

Павлова каза също, че всеки ден възникват нови срутища, но най-засегнати са областите Пазарджик и Смолян.

В Пазарджишка област е имало свличане на скална маса и по пътя Велинград-Юндола, а в Смолянска на 3 км от свлачището до село Тешел е възникнало ново. Павлова каза също, че екипи работят и по 4 свлачища в област Благоевград, а пътят за Гоце Делчев е частично затворен, тъй като пропада надолу. Тя обобщи, че свлачищата в страната са над 1900, като общата сума, необходима за решаването на проблема с тях е 870 млн. лева, а за аварийни и незабавни работи по възникнали свлачища са необходими 570 млн. лева.

Последвайте канала на

1292 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
АТАКА Дупница

2015.03.22 | 09:43

7
Мерси за Бат Сали Волене
Lyubo Angelov

2015.03.22 | 09:43

6
Гласуваш за Волен получаваш Доган ДОКААНО
ЗАЩО БОРИСОВ ЦЕЛУВА РЪЦЕТЕ НА ДОГАН

2015.03.22 | 09:43

5
с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган,после ГО ПОВИШИХА В...,ЗА КОГО РАБОТИ БОЙКО,ЗА КОГО РАБОТЯТ ГЕРБ,кой СЪЗДАДЕ - ГЕРБ -ОВЦАТА СИ ОСТАВА ОВЦА

2015.03.22 | 09:43

4
pravitelstvoto se spravq otli4no vav vsi4ki otno6eniq,s vas sme
ЗАЩО БОРИСОВ ЦЕЛУВА РЪЦЕ НА ДОГАН

2015.03.22 | 09:42

3
с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган,после ГО ПОВИШИХА В...,ЗА КОГО РАБОТИ БОЙКО,ЗА КОГО РАБОТЯТ ГЕРБ,кой СЪЗДАДЕ - ГЕРБ -ОВЦАТА СИ ОСТАВА ОВЦА -ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИ
BOIKO OTKRADNA MILIARDI OT BANKATA

2015.03.22 | 09:42

2
SMURT ZA KURVATA BOIO
Боко Борисов е уникален педераст!

2015.03.22 | 09:42

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини