Човешко ходило и ръце без пръсти разнасят кучетата в Перник

  • 20 март 2015 14:18

  • 2538
  • 2
Човешко ходило и ръце без пръсти разнасят кучетата в Перник
©

Бездомни кучета дъвчели човешки останки в центъра на Перник. На ужасяващата гледка се натъкнала жена в четвъртък вечерта. Дамата извела на разходка домашния си любимец зад блока, където живее. В градинката, която е в съседство с един от хипермаркетите тя съзряла торба с кости, а кучета без стопани ги дърпали. По-късно природолюбители разказаха, че парчетата били кълвани и от гнездящи наблизо във високи дървета гарги, съобщава Стандарт.

Жената веднага подала сигнал на тел. 112 и скоро на място дошла сформираната незабавно в полицията оперативно-следствена група. Под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Перник е направен оглед на мястото. По неофициална информация намерените части от човешко тяло са от ходило и от две ръце, но без пръсти. Претърсен е целият район, но засега други останки не са намерени. Една от версиите на криминалистите е, че са изровени от гроб и са стари, но според очевидците по парчетата имало плът.

От Областната дирекция на МВР в Перник съобщиха, че вече са назначени експертизи на намерените останки. Служители на МВР са разпитали хората от блока до градинката, където са намерени и продължават работата по случая. Сред хората се говори, че може да са останки на някой от бездомниците, които редовно се събират пред входа на хипермаркета.

Последвайте канала на

2538 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бай Хой

2015.03.21 | 10:56

2
Ааааа, така без снимка, не вярваме!

2015.03.21 | 01:45

1
Нема нужда да гледаме американски филми на ужасите. Достатъчно е да изведем кучето на разходка пред блока.

Добави коментар

Водещи новини