АБВ подготвя своя съдебна реформа

  • 19 март 2015 13:51

  • 1064
  • 0
АБВ подготвя своя съдебна реформа
©

АБВ ще подготви свой вариант за реформа в съдебната система и ще го предложи на останалите политически сили. Това каза пред журналисти в Шумен зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, предаде БТВ.

"Не може да говорим за съдебна реформа и да нямаме нищо в парламента. Имаме една декларация от т. нар. реформатори, че те виждат съдебната реформа като изграждане на прокуратура, каквато има в Румъния. Не може да имаш манталитет на преписвач”, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него реалните реформи се случват в социалния сектор – пенсионната реформа, режимът на заплащането, повишаването на минималната работна заплата. Това са заслуги на АБВ, подчерта Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Не е сериозно да преписваме от някого, има хора, които нямат интелектуалния потенциал да родят българското, разбирам ги. АБВ има този потенциал и ще го представи пред обществото”, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1064 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини