Говорен дефект издава "феномена" Деси

  • 19 март 2015 11:48

  • 13944
  • 9
Говорен дефект издава "феномена" Деси
© Булфото

Самозваният екстрасенс Десислав Велков-Деси е на път да се озове зад решетките заради гласа си. Маниакът от Пелово е подсъдим за осъществена принуда над момиче от Бургас, което, представяйки се за полицай по телефона, го накарал да се съблече пред уебкамера.

Именно в разговора Деси издал самоличността си. Той имал проблем с изговарянето на ч, ж, ш и щ, стана ясно от съдебно-логопедична експертиза. Специалистите определят специфичното изопачаване на тези звуци като свистящ стигматизъм.

Освен това Деси изпускал цели срички, когато изговарял думи със струпани съгласни. Заради тази особеност екстрасенсът е бил разпознат от двете момичета, които е опитал да заблуди. Гергана Илиева и Ирина Георгиева са познали гласа на маниака сред всички останали, които им пуснали криминалистите. Според експертите редуцирането на цели срички е уникална особеност на речта, по която може да се разкрие кой е говорещият, пише "България днес".

Това се оказа основният коз срещу Велков. Той е обвинен, че на 31 май 2011 г. от Стара Загора се е обадил по мобилния телефон на Гергана Илиева, която се е намирала в Бургас. Представил се е за полицай, който разследва наркоразпространение, и поискал от момичето да се съблече, под предлог да огледа за следи от употреба на наркотици.

Мнимият полицай разигравал девойката да му брои до 10 и обратно, карал я да си връзва косата и да си сваля обиците. Понеже компютърът на Гергана не работел, тя въвлякла в схемата и приятелката си Ирина, от която поискала помощ. Оказало се, че тя няма интернет, заради което двете отишли в компютърен клуб в центъра на Бургас. Момичетата дори минали покрай полицията, но дори не се усъмнили в обаждането, за да подадат сигнал.

Те били накарани бързо да намерят компютър, за да се осъществи огледът. В компютърната зала двете се свързали с фалшивия разследващ по скайпа. Те пуснали камерата, но не виждали неговото лице. Изпълнявайки нарежданията, Гергана се съблякла, като през това време приятелката й й правела параван с дрехи пред другите клиенти на клуба. Администратор видял, че се случва нещо нередно, и спрял интернета. Той препоръчал на девойките да отидат в полицията, но известно време след това те продължили да разговарят със събеседника си.

"Двете си противоречат и лъжат. Невинен съм, не съм извършил това, в което ме обвиняват. Поръчах на секретарката ми да купи няколко СИМ карти, но не знам кой ги е активирал", каза Деси пред съда. Той поиска да се разбере цялата истина за случая, но това се оказа невъзможно. Според екстрасенса ченгетата трябвало да проверят всички, с които е разговаряно през СИМ картата, но това не било сторено. Освен това нямало как да се разбере IP адресът на компютъра на маниака, тъй като трафичните данни се пазят една година по закон.

"Никой не може да ми отнеме дарбата и като ясновидец и феномен никога не съм имал обвинения във връзка с това. В Стара Загора ме държаха 4 месеца за блудство, за което съм невинен и делото беше прекратено. Истината ще излезе и ще дам пресконференция", сподели Деси.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13944 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
катя

2016.03.09 | 07:27

9
отново е на вън този боклук 0885809231

2015.10.05 | 16:19

8
ИЗКОРМЕТЕ ТВА КОПЕЛЕ И ГО ХВРЪРЛЕТЕ НА КУЧЕТАТА.
ГАЛЯ

2015.09.15 | 21:49

7
0899098804

2015.09.06 | 03:50

6
Maniak , da go zatvarqt i tam do jivot .
BOBI

2015.09.06 | 03:50

5
Този трябваше одавна да е в затвора! Познат на цяла България. Кой го пуска на свобода тоя ненермалник???? Колко момичета е изнасил, ако беше в друга държава при толкова много случаи щеше да гние цял живот на топло.

2015.09.06 | 03:49

4
Този е луд! И си вярва..какъв ясновидец е бил ? Пълен мошенник. Тоя ненермалник не трябва да излиза от затвора! Гнус ме е да у гледам гадната мутра..

2015.03.20 | 23:38

3
Чудя се как са му се вързали. Ало кой е ? - Чичо полицай, трябва да се съблечеш гола тук пред компютъра и си пусни камерата ! - Добре.

2015.03.20 | 23:38

2
В Абсурдистан всичко е възможно !
New

2015.03.20 | 23:38

1
Всичко това е възможно, защото "героят" знае, че никой няма да му направи нищо. И тези млади момичета - как ще се вържат толкова баламски. За всяко ей такова странно обаждане, човек трябва да има едно наум. Веднага да потърси съвет от близки, приятели или в полицията. Аман от телефонни измамници.

Добави коментар

Водещи новини