Сърби поръчали дъщерята на Брендо

  • 12 март 2015 13:36

  • 2656
  • 2
Сърби поръчали дъщерята на Брендо
© Булфото

Тежковъоръжени гардове бдят денонощно за живота на Лара Банева в Лондон заради получени сериозни заплахи за живота й от сръбски мафиоти, научи "България Днес". Повод е конфликт между баща й Евелин Банев-Брендо и известния като "балканския крал на кокаина" мафиот Дарко Шарич.

След като работят дълго време заедно, между Брендо и Шарич избухва разрив. Чрез свои хора сръбският мафиот директно обвинява Банев в предателство и го заплашва с отмъщение. Именно това според криминалисти става повод миналата пролет Лара да бъде изведена панически от България и настанена в Лондон. Дори и в иначе спокойната британска столица не може да гарантира оцеляването на 12-годишното момиче.

Така две години след като бе отвлечена насред София, Лара Банева отново е принудена да живее в постоянен страх за живота си. Наследничката на Брендо няма възможност дори и за секунда да се покаже по улиците сама. За посещение на кафенета или пазаруване по магазини и дума не може да става. Вместо да купонясва като своите връстници, Лара е принудена да ходи на училище в бронирано „Бентли", заобиколена от гледащи лошо гардове. След края на часовете Лара е откарвана обратно в просторния си апартамент, чийто адрес се пази в тайна.

Брендо не пожалил средства и записал щерка си в едно от най-елитните училища на Острова. Лара станала възпитаничка на пансион в живописно градче на един час път от Лондон. „Кокаиновият крал" се надявал детето му да остане незабелязано в тихата английска провинция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2656 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.13 | 08:47

2
MAL ASUNTO
Аз

2015.03.13 | 08:47

1
Да му пикам на парите при такъв живот.....

Добави коментар

Водещи новини