БДЦ: Кметовете смятат, че няма държава, представете си какво мислят гражданите

  • 12 март 2015 12:41

  • 1687
  • 1
БДЦ: Кметовете смятат, че няма държава, представете си какво мислят гражданите
©

Потресени сме как общински и държавни органи реагираха на едно явление, сняг през март. Как е възможно няколко дни да не може да се закара вода и хляб на хората. Как може електродружествата да не се справят, има проблеми с електропроводите. Те ще кажат, че държавата не им признава инвестициите, кой и как ще е наказан за това, че оставиха хората без ток, попита депутатът от БДЦ Борислав Иглев в парламента.

В Маджарово е унищожена инфраструктурата, нужна е спешна реконструкция. Във Свиленград реката е 4 метра и 40 см. я делят следващото бедствие.  15 попмпени станции не работят, стълбовете са паднали. Идете да помогнете на хората. Хората трябва да усетят, че ни има, каза Иглев.

На всички кметове държавата липсва. Ако кмета смятам,че държавата липсва, представете си какво мислят хората? Нима няма да се чудят защо плащат данъци? Не е създаден национален кризисен щаб. Настоявам за адекватно положение и спешни мерки. Бедстващите не правят разлика между власт и опозиция. Те виждат само едно, че държавата е все по-безпомощна.

Последвайте канала на

1687 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.13 | 20:26

1
Много е лесно да подскачаш на топличко , точно пък вие нямате думата .

Добави коментар

Водещи новини