Дора Янкова: Държавата не си свърши работата

  • 12 март 2015 08:01

  • 1413
  • 2
Дора Янкова: Държавата не си свърши работата
©

Има много неуредени неща в държавата. Наистина валя много сняг, но такова чудо да нямаш седем дни ток и лекарства, никога не е било.

Това каза пред камерите на БНТ Дора Янкова, депутат от БСП-Лява България и бивш кмет на Смолян. Нещо трябва да се промени. Не говоря този неща като опозиционер. Ясно е, че няма кметове вълшебници, но някои хора не си вършат работата. Аз имам усещането, че все още съм кмет на Смолян и трябва всичко да правя. И го правя. В Смолян трябва да има по-креативни и активни хора, заяви още Янкова.

В момента най-много се оголиха проблемите с енергетиката. Те се показаха на голо. Въпросите в пътната инфраструктура също са големи. Нямаше междуинституционален кризисен щаб. Къде беше г-жа Меглена Кунева? Показваха се някакви момчета от гражданска защита, но те не могат да ръководят нещата, категорична беше тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1413 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2015.03.12 | 16:49

2
Срама нямате ! Всичко което стана е продукт на вашето безхаберие и на вашите кражби и некадърност !
DORKA-DORKA

2015.03.12 | 16:49

1
Държава има. Държава нямаше по вашето управление мила Янкова, на Станишев-Орихарски и Местан. Най- малко ВИЕ трябва да ревете за инфоструктури, институции,ДЪРЖАВА и т.н.

Добави коментар

Водещи новини