Обраха дядо с пистолет играчка

  • 11 март 2015 14:47

  • 1069
  • 0
Обраха дядо с пистолет играчка
©

Нагли престъпници не само са обрали, но и изкарали акъла на 73-годишен дядо в монтанско село, съобщи Tribali.info. Неизвестен засега апаш решил да се направи на герой от нелеп екшън филм и надянал черен чорап на главата си.

За да завърши плана си, вкарал в употреба и пистолет играчка, който изглеждал достатъчно убедително, за да мине за истински поне в очите на възрастен човек.

Отишъл в къщата на 73-годишния в село Славотин и се качил по стълбата до стаята на дядото. Почукал на вратата и той отворил. Тогава видял и маската, и тъпото представление, но все пак се вързал.

Онзи се разкрещял да мълчи, че иначе ще го застреля, и така го принудил да го пусне в стаята. След това го накарал да му даде скътаните си спестявания.

Дядото е имал само 440 лв., с които наглецът си тръгнал. Преди това обаче заплашвал, че ще го убие, ако не му даде повече пари. И понеже дядото нямал и стотинка повече, го бутнал върху леглото и се заканил, че всеки момент ще дръпне спусъка. Дядото обаче нямало откъде да намери още пари и така наглият нападател си тръгнал със спестяванията на пенсионера.

След като старецът се съвзел от шока, се обадил на ченгетата и на място отишли дежурните. Той описал как изглежда нападателят и криминалистите се сетили кого трябва да издирват. Според разследващите става дума за мъж от село Сливовик, който е криминално проявен. Пуснат е за издирване и ченгетата са по следите му.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1069 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини