Лебед умря от мъка

  • 09 март 2015 11:06

  • 2493
  • 4
Лебед умря от мъка
©

В зоопарка „Лимпопо” в Нижни Новгород лебед умря от депресия след смъртта на приятелката му. Гвидон повече от месец оплаквал съдбата на Царевна, погубена от зли хора, но не успял да се справи с мъката, съобщава LifeNews.

Така легендата за верността на лебедите намери ново горчиво потвърждение. Гвидон овдовял преди месец, когато неизвестни злодеи подхвърлили хляб със скрити вътре игли. Птицата се борила са живота си около две седмици и умряла в страшни мъки пред очите на десетки посетители и служители на зоопарка, които не успели да й помогнат.

След смъртта на приятелката си Гвидон започнал да се страни от останалите лебеди и спрял да се храни.

Сътрудниците на зоопарка установили денонощно наблюдение за депресираната птица и всячески се опитвали да го нахранят и върнат в ятото, но нищо не помогнало и лебедът умрял.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2493 4

Коментари 4

Добави коментар
Борнео

2015.03.11 | 23:22

1
Добре де, две седмици никой служител на зоопарка не му е правило впечатление, че птицата се бори за живота си? Наистина сме братя славяни с руснаците, да се чудиш кой е по-мързелив-ние или те.Радостно е, че при нас има наченки на събуждане и гражданска активност, поне от младите, които са необременени от комунистическите "идеали" с които са ни задръстили половин век тиквите.
007

2015.03.14 | 04:08

4
Борнео, това че сме славяни е измислица. Ние сме БЪЛГАРИ. Забрави какво са ти казвали в. училище. Всичко е направено за да ни държат като роби до ден днешен. Руските антрополози казаха официално че няма прилика между Българските и Славянските Черепи намерени в Руските земи и датиращи от много векове преди Русия да е създадена. Българският народ е трудолюбив а те са пияници. Сам го забелязваш.

2015.03.12 | 00:26

2
Как да го забележат и кой? Една камара пияници , единственото което виждат е водката. "Служители"само по книга. Преди няколко седмици прочете ли че и мечките пиели водка и станали алкохолици. И са ги пратили на рехабилитация като хора. Във Франция, чак понеже в Русия нама такова място където меже да си трезвен за повече от 2-3 часа. .

2015.03.12 | 00:27

3
Врисия и бездомните кучета "сърбат" водка.

Добави коментар

Водещи новини