Смърт на вещо лице отложи делото срещу гръцкия студент, блъснал Катерина

  • 24 февруари 2015 12:02

  • 2223
  • 0
Смърт на вещо лице отложи делото срещу гръцкия студент, блъснал Катерина
© Булфото (архив)

Смърт по болест на вещото лице Станислав Златанкев , който е участвал в изготвянето на автотехническата експертиза за блъсната ученичка Катерина Матеева, отложи делото в пловдивския районен съд.

Единият от обвиняниети - гръцкият студент Христос Боскос, който връхлетя през май миналата година върху ученичката с колата си, също не се яви в съда, предаде 24 часа. Адвокатите му представиха болничен, издаден от гръцки лекар, според който Боскос е с висока температура и е на домашно лечение. Съдът даде ход на делото с изслушване на вещите лица, но поради смъртта на Златанкев отложи процеса.

"Очаквам справедливост, каквото заслужава Боскос и другият обвиняем Васил Калев", каза ученичката , която дойде с патерица в съда . Тя обясни, че й предстои поредна операция, тъй като костта на крака й още не е зараснала. 

Гръцкият студент все още не се е свързал с Катерина, за да й се извини. "Гледам да забравя онзи момент, но няма как да не си спомням за него", каза 11-класничката, която дойде на делото с родителите си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2223 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини