Младоженец падна от Края на света

  • 21 февруари 2015 18:37

  • 9538
  • 5
Младоженец падна от Края на света
©

Войници на Шри Ланка успяха да спасят холандски младоженец, който стана първият известен засега човек, оцелял след падане от Края на света - висока 1200 метра скала, която е една от най-известните туристически атракции в страната.

35-годишният мъж направил няколко крачки с гърба напред, за да хване по-добре съпругата си в кадър. Само че изведнъж полетял през необезопасения ръб на скалата, казва говорителя на армията бригадир Джаянат Джаявеера. "Той е изключително щастлив човек, защото при падането уцелил дърво, което се намирало на около 30 метра под него. Той е първият човек, оцелял при падане от Края на света".

Войниците използвали въжета, за да стигнат до холандеца и да го изтеглят. Около 40 бойци участвали в спасителната операция, в която по-късно се включил и военен хеликоптер, съобщава ТВ7.

Мъжът бил транспортиран от района. Войниците го носили на раменете си около 5 км., преди да достигнат до точка, на която било възможно да го качат на кола, за да го откарат в болница. "Състоянието му е стабилно и животът му е вън от опасност", съобщи полицейски служител.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9538 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.07.15 | 18:59

5
Коалицията „Булгартабак“: Прасе, Сокол и Буда.Цигареният холдинг остава невидимият трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ, който все повече се откроява като истинския управляващ страната.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. Сделката по приватизацията и последващата смяна на собствеността в мажоритарния акционер в „Булгартабак холдинг“ е описвана и разказвана може би десетки пъти. За да е ясно мястото на нашите политико-физкултурни герои, е редно да я опиша пак.

2015.07.15 | 18:08

4
Бахти смотаните летовници!
...

2015.02.25 | 12:54

2
Ето на това се казва да си късметлия! Да е жив и здрав и да са много щастливи със съпругата си.
dlc

2015.07.15 | 18:08

3
И сега да плати всички разходи по спасителната операция, или да заминава в затвора и да чука камъни, за да си изкара дълга.
ad

2015.02.22 | 03:39

1
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒░░░░░░░░░░ ░░░░░▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓███████▓▒░▒▒█▓░ ░░░░▒██▓░░░░░░░░░░░░░░▒███████████████▓▒▒ ░░░░▒████▓▒░░░░░░░░░░░███████▓█▓███████▓░ ░░░░░███████▓▓▒░░░░░░▒██▓█▓█▓█▓█▓█▓██▓░░░ ░░░░░░▓███████████▓▓▒▓███▓█▓█▓█▓█▓███░░░░ ░░░░▒▓▒▓██▓█████████████▓█▓█▓█▓█▓█▓██░░░░ ░░░░░██████▓█▓█▓█▓█████▓█▓█▓█▓█▓█▓██▓░░░░ ░░░░░░▓█████▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓███░░░░░ ░░░░░░░▒▓▓▓▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓███▒░░░░░ ░░░░░░░▒██████▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓███▒░░░░░░ ░░░░░░░░▒██████▓█▓█▓█▓█▓█▓█▓█████▒░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░▒▒▓▓█▓█▓█▓█▓█▓██████▓░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▒▓███▓███████████▓░░░░░░░░░░░ ░░░▒▓▓████████████████████▓▒░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Добави коментар

Водещи новини