Парламентът ще приеме правила за избор на управител на НЗОК

  • 18 февруари 2015 09:42

  • 1457
  • 0
Парламентът ще приеме правила за избор на управител на НЗОК
©

Парламентът ще приеме Проект за решение за приемане на процедурни правила за условията и реда за предлагане на кандидати за управител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), представянето и публичното оповестяване на документите и изслушването на кандидатите в Комисията по здравеопазването, както и на процедурата за избор от Народното събрание.

Депутатите ще изберат заместник-председател на Народното събрание на мястото на Росица Янакиева, която почина през януари.

В програмата е заложено първото гласуване на промени в Закона за защита от дискриминация. Депутатите ще ратифицират законопроект за три документа за издаване на облигации на стойност 8 000 000 000 евро.

Парламентът ще обсъди и създаване на Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015 г. В програмата е и първо четене на промени в Наказателния кодекс.

От БСП лява България поискаха премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да присъства при обсъждането на ратификацията на договори за заем от 8 млрд. евро.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1457 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини