Клошар уби събрат в Карнобат

  • 16 февруари 2015 12:36

  • 1929
  • 2
Клошар уби събрат в Карнобат
©

58-годишен клошар е убит в Карнобат, съобщи говорителят на ОД на МВР-Бругас Цветелина Рандева, цитирана от "Фокус".

Убийството е станало тази нощ. 20 минути след полунощ в Районно управление „Полиция”-Карнобат е получено съобщение от 48-годишен мъж за това, че малко по-рано е умъртвил чрез нанасяне на удари в областта на главата с дървен сап 58-годишен мъж от село Вресово, община Руен. Двамата са обитавали едноетажна постройка, разположена в югоизточната част на Карнобат, извън регулацията на града, като се препитавали с връщане на вторични суровини.

Констатирано е, че двамата мъже преди инцидента са употребили алкохол, като се скарали помежду си за това, че мъжът вместо храна, купил ракия. Под влияние на алкохола и агресивното си поведение той нанесъл множество удари с дървен сап по главата на мъжа от Вресово, което довело до смъртта му. Извършителят на убийството е задържан за срок от 24 часа, като с постановление на Бургаска окръжна прокуратура му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители сектор „Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас и Районно управление „Полиция”-Карнобат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1929 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.05 | 09:23

2
За бежанците тия продажници намериха място, а за бездомниците не направиха нищо, има ли го някъде в друга държава?!

2015.02.16 | 21:58

1
на човека ще му е по-добре в затвора... той си е направил сметката много точно.

Добави коментар

Водещи новини