Кола блъсна жена в двора на болницата

  • 10 февруари 2015 10:12

  • 1008
  • 0
Кола блъсна жена в двора на болницата
©

34-годишна жена пострада след като бе блъсната от лек автомобил в Благоевград. Произшествието е станало в двора на болницата в областния център. Лек автомобил „Мерцедес“ управляван от 45-годишен мъж, потегляйки от реда на паркирали автомобили, блъска 34-годишна пешеходка.

Вследствие на инцидента пострадалата е получила контузия в областта на гръдния кош. След извършен медицински преглед жената е освободена за домашно лечение без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна. Още един пътен инцидент е регистриран през последното денонощие в Благоевградско.

19-годишен водач от с.Огняново, извършвайки маневра към бензиностанция, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Опел Вектра“ с 41-годишен мъж от с.Огняново. Вследствие на инцидента с контузия на главата е пострадал по-младият водач.

След извършен медицински преглед, същият е освободен за домашно лечение без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отчели отрицателен резултат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1008 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини