60-годишна пияна шофьорка обърна кола в канавка

  • 09 февруари 2015 13:17

  • 1264
  • 0
60-годишна пияна шофьорка обърна кола в канавка
©

За три катастрофи, станали в Добричка област през почивните дни, информират от полицията.

На 7 февруари, в РУ на МВР - Балчик е получено съобщение за настъпило ПТП по пътя Добрич – Балчик, на около 1 километър след с. Соколово. Установено е, че лек автомобил „Хонда Сивик” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Пострадал е водачът на автомобила – 20-годишен мъж, който е настанен в ортопедичното отделение на добричката болница с фрактура на ръката, без опасност за живота.

На 8 февруари, в РУ на МВР 2 - Добрич е получен сигнал за катастрофа по пътя с. Бенковски – с. Карапелит, на около 100 метра след разклона за с. Енево. Установено е, че товарен автомобил „Дачия Логан” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост по мокра и частично заледена настилка, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. По колата са нанесени значителни материални щети, а 37-годишният водачът е настанен в неврохирургично отделение с контузия на гърдите и главата, без опасност за живота.

Отново на 8 февруари, в РУ на МВР 1 - Добрич е получено съобщение за преобърнат автомобил в канавка по околовръстен път преди разклона за с. Дончево. Установено е, че лек автомобил „Рено Клио”, управляван от 60-годишната водачка, поради движение с несъобразена скорост, се удря в пътен знак и се преобръща. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация е отчела наличието на 1,54 промила в издишания от водачката въздух. Тя е задържана с полицейска мярка за срок от 24 часа в ареста.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1264 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини