Туркиня обезглави мъж заради германско порно

  • 09 февруари 2015 10:03

  • 6272
  • 3
Туркиня обезглави мъж заради германско порно
© gettyimages

49-годишна жена от Южна Турция призна, че е обезглавила 67-годишен мъж, защото той настоявал да повтарят сцени, видени в германски порноканали, пише анкарският в. Хюриет.

Жената, която е наричана Гьонюл С., се запознала с Осман Т. в провинция Испарта. Мъжът предложил да сключат граждански брак, ако след някой друг месец съвместен живот останат щастливи от връзката си. "Приех предложението и заживях с Осман след религиозна церемония. 20 дни по-късно той започна да ме насилва. Той искаше секс всеки ден, но аз намирах оправдавания, за да избегна интимните контакти. Осман гледаше германски порноканали и искаше да правя същото, каквото и актрисите от филмите за възрастни," е разказала Гьонюл пред прокурорите.

Жената, която има 12-годишен син от предишен брак, е била бита и обиждана от Осман Т., когато е отказвала да участва в садо-мазо игрите, искани от мъжа. Последният скандал се превърнала в кървава драма след като момчето е ударило фена на извратения секс с антена.

"Осман бе все още в съзнание. Синът ми се изплаши и избяга. Аз взех кухненски нож, когато партньорът ми ме хвана за гърлото за пореден път. Аз успях да го поваля по корем и да му отрежа главата откъм врата. Чувах го как да изпусна последния си дъх", е заявила Гьонюл, която има син колан по таекуондо.

Жената, която очаква началото на процеса в ареста, допълва, че съжалява за убийството.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6272 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
23

2015.02.18 | 11:59

3
da ne sajelqva..dobre e napravila 4e e zaklala svinqta

2015.02.18 | 11:59

2
още от 12 годишни режат глави

2015.02.17 | 12:57

1
Tova shte stane i v Saraite,mejdu Boiko i Dogan !Edinia karatist,drugia brutalen iznasilvach !

Добави коментар

Водещи новини