Мъж, убил брат си в катастрофа, се самоуби

  • 05 февруари 2015 18:30

  • 5496
  • 7
Мъж, убил брат си в катастрофа, се самоуби
©

Мъж, който уби брат си в адска катастрофа в шуменското село Пристое през есента на миналата година, сам сложи край на живота си като се обеси.

44-годишният Назиф Хамди бил открит да виси на примка от сезал в сряда в остъклено предверие на къщата. Трагедията за семейството е голяма. За по-малко от шест месеца родителите губят двама сина, съобщава Труд. Адската катастрофа, при която загина 24-годишният Насуф Хамди стана през септември м.г. Тогава баткото пил до 4 часа сутринта при съсед. Като съмнало, решил, че му трябват дърва от близката гора и подкарал бус. Возилото обаче се повредило и затова пияният шофьор се върнал в селото да вземе семейният "Опел".

Разбудил малкия брат да му помага и той се качил в колата. Явно с несъобразена скорост шофьорът минал през поляна, навлязъл в пресъхнал язовир и се блъснал в каменната стена. При челния удар Насуф загинал на място. Според една от версиите, баткото успял да излезе от колата и тръгнал да търси помощ към селото. Не казал обаче, че в колата има друг пострадал. Когато бил закаран в шуменската болница, за да избегне кръвна проба, обяснил, че травмите му са от падане от колело. Бил настанен в болница с травма на крака и таза и го оперирали.

Върнал се на село и заживял при родителите си. Нямал работа и семейство, и най-вероятно непрекъснато е мислел за причинената смърт на брат си. Пред съселяни родителите му обяснявали, че не са му натяквали вина. Мъжът обаче заявявал, че не му се живее. След зверската катастрофа в селото по нелеп начин през месец октомври загина и младият ловец Тунджел (29 г.), който беше прострелян вместо диво прасе от по-възрастен авджия. В края на октомври кола помете и двама братя с каруца от с.Пристое. Заради черната серия в селската джамия бил направен курбан, разказа кметът Джемил Бейти. Въпреки това ги споходило последното самоубийство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5496 7

Коментари 7

Добави коментар
Български българин

2015.02.18 | 14:05

7
Колкото по-малко турци в България, толкова по-добре за българите! Иначе е жалко по този начин, да бе си отишъл в турско?!
57

2015.02.07 | 10:10

2
to b1lgari ne ostana ida ima te sa malcinstvo
До българският българин (циганин)

2015.02.18 | 14:05

6
Ти човек ли си ? Как може да пишеш такива неща? Ще доиде време твоите деца Ще останат в ръка на турците ;) аз съм БЪЛГАРКА и уважавам ТУРСКОТО робство ..!!! Моите съболезнования на семеиството му..
TURKINQ

2015.02.18 | 14:05

5
MOLQ VI NE SE ZAQJDAYTE S TURTSITE.VSICKI SME HORA,NQMA TURCIN NQMA BILGARIN ILI TSIGANIN VSICKI NIESHTE OTIDEM NA EDNO MQSTO KOGATO POCINEM
Т-на

2015.02.08 | 18:08

3
Шепа народ сте и се заяждяте с Турците те не са народ на изчезване от света като нация като вас,турците не робуват по света,българите не са напуснали родината си по време на Османската империя. хахахаха на теб групако
Hmmmm

2015.02.18 | 14:05

4
ами защо 15тина милиона турци са по Германия, Австрия, Англия и Франция??? И какво правят те там, не робуват ли на западняците, най-голямата напаст в Европа.
Тъп селянин

2015.02.07 | 10:10

1
Allah rahmet eylesin! Мойте съболезнования! Condolences! мои соболезнования!

Добави коментар

Водещи новини