Борисов към депутат от ГЕРБ: Няма нужда да ме пазите от БСП

  • 04 февруари 2015 12:13

  • 3133
  • 2
Борисов към депутат от ГЕРБ: Няма нужда да ме пазите от БСП
© Булфото

На мен не ми е нужно да ме предпазвате от изказванията на партии, които са били направени вчера. Това е работата на партиите, да се възползват от дадените моменти.

Това заяви от парламентарната трибуна премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешния блиц контрол. Той отговори на въпрос на депутата от ГЕРБ Станислав Иванов за последните наводнения в страната. "Вчера една партия използва наводненията за политически цели. Кажете, какво предприема правителството, за да се справи с последните бедствия", попита Иванов. "Наводненията не са от вчера. Сега бих прибавил и ветровете. Такива ураганни ветрове не е имало от много време. Наводненията не са само от язовирите. Многото дъждове и обилни валежи доведоха до наслояването на подпочвени води", продължи Борисов.

"Лесно може да източим язовирите, но ще дойде лято и тази вода ще ни трябва. Видяхте, че действахме адекватно. Нямаше жертви от наводненията. Жертвите бяха от никакви ситуации. По скоро бих ги сравнил с катастрофите по улиците. Работим и правим всичко възможно да не се допускат бедствия и жертви от язовирите. Няма да се включвам в политическото говорене и демагогията по тази тема", завърши министър-председателят.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3133 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
koko

2015.02.05 | 08:54

1
Къде ли е Сретен?
марко

2015.02.05 | 08:55

2
при майка ти , да му го надува

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини