Нов разстрел в Пловдив (видео+снимки)

  • 03 февруари 2015 06:05

  • 13681
  • 13
Нов разстрел в Пловдив (видео+снимки)
© Булфото

65-годишен мъж е бил застрелян в района на Спортното училище в Пловдив към 21.00 часа в Пловдив.

Стефан Техов, по прякор Даскала, се прибирал от работа с личния автомобил и тъкмо паркирал. В този момент бил застрелян между кооперация и блок в пловдивския квартал "Смирненски", сочи първоначалната информация.

Запознати твърдят, че убитият мъж държал чейндж бюро в града, както и земеделски земи в Северна България, съобщава TrafficNews.bg.

Съседи смятат, че атентатът е организиран и планиран, тъй като Техов всяка вечер имал един и същи маршрут. Те разказват, че той е собственик на едно от най-старите чейндж бюра на центъра, но от много време имал и странични бизнеси. Често се прибирал с големи суми у дома.

Килърът, който застреля снощи сарафа Стефан Техов - Даскала, го е изненадал. За това говори фактът, че убитият собственик на обменно бюро е имал лично оръжие, но не го е използвал. Снощи пред разследващи на мястото на екзекуцията приятел и съсед на Техов разказа, че 65-годишният мъж имал разрешително за оръжие и сребрист „Макаров”, които му бил показвал, пише "Марица".

Докато обясняваше, приятелят на застреляния сараф ридаеше като малко дете. „Не познавам по-добър човек от Стефан. Никога не е казвал, че има врагове. Дори не съм чул да се е карал с някого. Не мога да повярвам, че това се случва”, плачеше мъжът.

Предполага се, че убиецът е проучил добре ежедневния маршрут на жертвата. Според запознати Стефан Техов се е прибирал с голяма сума пари в себе си и вероятно заради нея е застрелян. Убиецът е бил въоръжен с пистолет със заглушител. Той е покосил сарафа с два куршума – един в гърдите и един в главата.

Ето и официалното прессъобщение от ОДМВР-Пловдив, разпространено днес:

"Вчера, около 20.50 часа, на тел. 112 е подаден сигнал, че в междублоково пространство на бул. “Шести септември” има мъж в безпомощно състояние. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. Установена е самоличността на мъжа – 65-годишен пловдивчанин, който е починал в резултат на огнестрелна рана. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Предприети са всички необходими действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви. Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая. Образувано е досъдебно производство".

Още снимки вижте тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13681 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.04 | 15:24

13
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.02.04 | 12:50

3
Ти си по голям ПЕДЕРАС....

2015.02.04 | 15:23

12
МУТРАТА УПРАВЛЯВА СИЛОВО!ЦЕЦО СЕ ИЗМЪКВА БЕЗ НАКАЗАНИЕ!ПРАВОСЪДИЕ НЯМА!ЧУДНО ЛИ Е ЧЕ ЕЖЕДНЕВНО ТАКА СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ!?!ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНАТА НА МУТРИТЕ И ТИКВИТЕ!ШАНСЪТ ДА ВИ ЗАСТРЕЛЯТ Е ОГРОМЕН!ВИЕ СИ ИЗБРАХТЕ-БОЙКО!СЕГА СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА!НЕЩО НЕ ВИЖДАМ И НЕ ЧУВАМ ПРОТЕСТЪРИ!ЗАЩОТО БОКО ВЕЧЕ НЕ ПЛАЩА!СМЕТКАТА ЩЕ Я ПЛАТИТЕ ВИЕ!ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!!!

2015.02.04 | 15:23

11
Какво е общото между Гербаджиите ,гласували и защищаващи ГЕРБ,начело с Чехльо ,Тиквата ,партийната секретарка от Плевен и маймуната на Дарвин.Общото е че и в двата вида ,процесът на мислене е в зачатъчно състояние.

2015.02.04 | 15:23

10
Арестувайте ТИКВАТААААА ! Арестувайте ТИКВАТА герберастка и да се успокои държавата , да изгрее малко слънце и над БЪЛГАРИЯ ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР , както ЦИПРАС в ГЪРЦИЯ !
гроп

2015.02.04 | 15:23

9
Дойде ли тиквата на власт,започва хаоса

2015.02.04 | 15:12

8
Ей хора , няма държава , няма полиция, няма съд .... какво се случва.. убийства на пътя , поръчкови убийства на хора , грабежи, палежи, ...... Хора ?!?! Какво правят ?! Защо унищожиха полицията...Всеки прави каквото си иска ?!

2015.02.04 | 13:57

5
питай вОлен курвата,защо подкрепи ДС убийците от БСП и ДПС?

2015.02.04 | 15:12

7
Тикватаааа,Тиквата проста пак е изял тез лайна с Цецо брокера на апартаменти!При Герб е супер,нали гербери смотани???

2015.02.04 | 15:11

6
Няма изненада Тиквени мутро войни нещо напълно нормално за Герб самата групировка си е мутро тиквена следва продължение за нови убийства

2015.02.04 | 13:30

4
Nali uj i za Sertov razpraviaha,che sa go ubili gerbadjiite,a sled to a se okaza che e jiv.

2015.02.04 | 08:42

2
Obarnaha darjavata v karvava bania.
закономерност

2015.02.04 | 08:42

1
Докато няма правораздаване, ще има показни разстрели.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини