Съюзът на съдиите с отворено писмо до Плевнелиев заради председателя на ВКС

  • 02 февруари 2015 09:32

  • 1387
  • 2
Съюзът на съдиите с отворено писмо до Плевнелиев заради председателя на ВКС
© Булфото

В отворено писмо до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното Съюзът на съдиите в България и пет неправителствени организации призоваха държавния глава да проведе публични консултации преди да подпише или откаже указа за назначаване на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет за председател на Върховния касационен съд.

В писмото се посочва липсата на яснота за критериите, по които Висшият съдебен съвет направи избора на Панов, както и липсата на гаранции за равнопоставеност на двамата кандидати и за тайната на вота.

Магистратите добавят, че съдийската подкрепа за Павлина Панова е била напълно игнорирана.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1387 2

Коментари 2

Добави коментар
AJ4A

2015.02.03 | 14:18

2
А другарките и другарите от Съюза на съдиите да не се перчат много и да не настояват "човек от кухнята" да стане новия главен "готвач", защото само ЧОВЕК, ВЪНШЕН ЗА ПРОГНИЛАТА ИМ СИСТЕМА, МОЖЕ ДА СЛОЖИ В РЕД НЕЩАТА И ДА ПРАТИ ПО ДЯВОЛИТЕ Т.НАР. ГНИЛИ ЯБЪЛКИ, КОИТО ЗА МЕН СА СИ ЧИСТА ПРОБА ПРЕСТЪПНИЦИ В МАГИСТРАТСКИ ТОГИ!!!!
AJ4A

2015.02.03 | 13:15

1
Другарят Лозан Панов да обясни на всеослушание БИЛ ЛИ Е В КАЗАРМАТА и как така ЦЯЛ ЖИВОТ е заемал ВСЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИЧКИ, въпреки че на власт уж се сменяха противоположни по възгледи правителства????? Да обясни, кариерата му дължи ли нещо на ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЖАН ВИДЕНОВ????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини