Опозиционен блогър "разкрил" дъщерята на Путин?

  • 30 януари 2015 07:24

  • 2895
  • 4
Опозиционен блогър "разкрил" дъщерята на Путин?
©

Един от основните противници на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 може да е нарушил табу, като е публикувал, по думите му, псевдоним, използван от една от дъщерите на руския президент, за да остане извън светлината на прожекторите, предаде Ройтерс.

Путин превърна своя личен живот, както и този на своето семейство в нещо почти като държавна тайна, държейки вън от публичното полезрение своите рядко фотографирани дъщери, 28-годишната Екатерина и 29-годишната Мария, и свеждайки шума при своя развод до минимум, отбелязва Ройтерс.

Но опозиционният блогър Алексей Навални публикува на страницата си във Фейсбук онлайн информация, в която жена на име Катерина Владимировна Тихонова се посочва като ръководител на организация, работеща с Московския държавен университет.

В друга информация от вчера на независимия медиен холдинг РБК се казваше, че Тихонова е сред ръководителите на проект на стойност 1,7 милиарда долара, за изграждане на нови университетски сгради, но не направи връзка между нея и Путин.

Навални написа на страницата си във Фейсбук: "РБК (те са готини!) вчера откри дъщерята на Путин в Научния съвет на Московския държавен университет". Пожелал анонимност източник, близък до вуза, потвърди, че Тихонова е дъщерята на Путин, заявявайки пред Ройтерс: "Да, това е тя".

Тихонова не е коментирала.

Кремъл често отминава въпросите за личния живот на Путин, защитавайки правото му на лична неприкосновеност, отбелязва Ройтерс. Запитан за самоличността на въпросната жена, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че не знае коя е тя.

На въпрос дали дъщерята на Путин работи за Московския държавен университет, той отговори: "Не знам. Не е моя работа. Занимавам се с президента, а не с децата му", цитира БТА.

Последвайте канала на

2895 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.02.02 | 16:58

4
Блядовете и те си имат Моника , горките !! Ръководила проект на стойност 1.7 милиарда долара -- въпроса е колко ще " усвои " за собствени нужди ??

2015.02.02 | 16:57

3
Всичко си имат блиадовете, а янките само ще си мечтаят за сила като ПУТИН.

2015.02.02 | 16:57

2
Само мозък нямат пияните блядове и няма от къде да вземат -- света е срещу свинщината , която сътвориха в Крим !! Затова сега ще го поемат ръбат !!
Дъра-бъра

2015.02.02 | 16:43

1
Не знам защо, не се интересуват от децата и близките на тези които предадоха и объркаха половината свят, като Горби и Елцин?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини